Komentáře (59x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Co vy a hry? Upřednostňujete PC, PS, Xbox? FIFA, PES, FM, NHL?
No, jednou ročně všechny vyklepu ve FIFě na srazu SF.cz, občas si zahraju "Solitéra" a jinak preferuju:
- Stolní hry - Člověče, napij se; Bolívie, Sirky, Aktivity
- Postelové hry a jiné hry
- Sportovní hry
Takže nesedím kurňa u počítače a něco dělám, lenochu líná!
Moc si nefandi, hra stará deset let a nikdo pořádně nechápal ovládání
No já už si pořádně nezahrál nic asi čtvrt roku, naposledy když vyšlo FMko, tak jsem jel chvíli, než mě to za Real, kterej vyhraje všechno v první sezóně, přestalo bavit. A i kdybych chtěl hrát, tak teď na to nemám notebook...
Každopádně tvoje hry jsou dobrý a připomněl jsi mi, že můžu na letní sraz vzít jednu stolní hru. Aliance nebo tak nějak. Nedá se na to sice moc chlastat, ale to půjde stejně při tom mimo hru. Takže aby se nás sešlo minimálně 6, vytvoříme týmy a jedem!
pokud nekdo nahodou mate nejlepsi stolni hru vsech dob jmenem twilight imperium, tak ji urcite vezmete taky
Něco připravit musíme, ale pochybuju, že strávíme dva tři večery stolníma hrama
ja bych to taky videl spis na hry podstolni
doufáme, že to zas nebudou hry kolenní
Nejlepší je Diplomacie. S velkým odstupem pak Serenissima. A pravděpodobně Railroad Tycoon, ale ten ještě neznám.
Čo sa to tu deje? Sakra deti, nevymýšľajte!
Čo ste nečítali? My sme hrali zaujímavú stolovú hru - futbalového... toho... oného... Pamätá si vôbec niekto, ako sa to volalo? Aspoň víťaz - fotbalista?
nejaky fotbalovy manazer..co ja vim...-ja jsem byl prece vitez..a protoze to byla -oziraci- hra..tak jako vitez mam jediny pravo si nic nepamatovat..
prvoplánovo nie "ožírací," ale tak... veď víťaz vie svoje
Momentalne: Crysis 2, Battlefield 3, NFS: Hot pursuit
Vo vyhlade: Bioshock: Infinite, Killzone 3, Uncharted 3, Infamous 2...
Uprednostnujem konzoly, konkretne PS3, byval som na PC ale nebavi ma ho vynovovat kazdeho pol roka. Z konzolou som spokojny, odvtedy, co som si kupil Full HD Samsung 3D Smart TV je to zazitok.
PS 3 z toho dovodu, ze ma HD, ja konkretne 320 GB, uz aj Xbox ale nie dlho... A asi najvacsia vyhoda, ze posluzi aj ako prehravac Blu-Ray diskov. Preto som si vybral PS3 a nie Xbox...
Prejdene:
BioShock
BioShock 2: Sea of Dreams
Borderlands Upraviť
Brothers in Arms: Earned in Blood
Call of Duty Upraviť
Call of Duty 2 Upraviť
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Command & Conquer: Generals
Crysis
Crysis 2
Dead Space
Dead Space 2
Far Cry 2
Grand Theft Auto: San Andreas
Hitman 2: Silent Assassin
Hitman 3: Contracts
Hitman: Codename 47
Max Payne
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: Most Wanted
Penumbra: Black Plague
Penumbra: Overture
Return to Castle Wolfenstein
TimeShift
Wolfenstein
wow, diky
Dufam, ze ti to nejako pomoze, skus poprezerat hry z tych mojich prejdenych, ale su vacsinou zname,tak tam nieco take ako hladas asi nenajdes Ak nepoznas Dead space, odporucam, ako 1, tak aj 2, hororovka so skvelou atmosferou,pribehom, 2 aj nadhernou grafikou... Bioshock, moja srdcovka ale ten poznas... Batman je skvely, take prekvapenie.
Batmanom myslim Batman:Arkham asylum , ta hra je celkom prekvapenie, v zozname ju nemam ale presiel som a dobre som sa bavil...
NfS:HP nehrát, ty poslední díly jsou strašný kraviny. Most Wanted ale ještě jo, ty byly dobrý.
Já mám nejradši asi Carbony. Sem si teď znova nainstaloval a nemůžu si stěžovat :)
Ja som ho uz dohral, teraz uz len davam vsetko na zlato a rad si zajazdim, v tejto hre nenajdes tuning ale su tu vsetky spickove auta sucastnosti. Moznost hrat za policajtov a zavodnikov... Ono vlastne je to NFS prepojene s Burnout: Paradise, nieco ako Burnout s licenciamy, lenze hre to dodalo na akcnosti. Toto co tvrdis, sa NFS tyka ale nie vsetkych, tato je z poslednych asi najchvalenejsia, preto som si ju vybral a kupil, graficky je spracovana nadherne, uzasny vozovy park, a ako som uz spominal, akcia, zavody ,,hot pursuit,, su super. To, co tu spominas, sa tyka najnovsej NFS: The Run, to je uplny nepodarok vo vsetkych smeroch... Skriptovana zavodna hra, s beckovym pribehom, beziaca na engine zo strielacok (frostbite 2, bezi na nom Battlefield 3, v strielacke ten engine vyzera nadherne ale do zavodnej hry sa proste nehodi) vyzerajuca ako keby mala 3-4 roky, pritom HW naroky su obrovske, ako na Battlefield 3... Dalej taktiez NFS Shift z tych novych nieje zly, ten je zase velmi realisticky, ak si povypinas vsetky systemy... Takze nehadzal by som vsetky NFS do jedneho vreca, je to vec nazoru... NFS Hot pursuit sa oplati, je to celkom zabava, kde inde si zajazdis na Bugatti Veyron alebo Lamborginy Reventon ?
Tu mas zoznam aut z NFS: Hot pursuit http://needforspeed.sector.sk/gameinfo.php?id=288 Ten vyber je naozaj velky, vacsina z nich aj v policajnych farbach.
Já tu hru vlastním, klid. Nicméně byl to pro mě asi nejhorší nákup všech dob. Jsem byl holt zvyklej na druhý, třetí, pátý díl a výborný UG no...
Teď se chystám na GRID, tak snad nezklame.
Ide o to, co od zavodnej hry cakas... Priznam sa, ten tuning mi tam chyba ale ked to zapnem, zajazdim si v krasnej grafike na super autach... Dokonca nevidim moc velky rozdiel medzi NFS: MW a NFS: HP...
Needy skončily Undergroundem, pak šly do kytek
V souč. době: Elder Scroll V: Skyrim FIFA 12 F1 2011 rFactor Tiger Woods Batma: Arkham City Crysis 2
Ve výhledu: Risen 2 rFactor 2 Kick Ass Mou 2011
jo to je dobrej napad, napiste mi sem dobry hry za poslednich par let, tenhle tejden budu po peti letech upgradovat zelezo, tak at mam inspiraci
Záleží na tom, jakej žánr rád hraješ.
nejsem vybiravej ty nejvetsi pecky mam podchyceny, spis nejaky skrytejsi skvosty, co bych moh prehlidnout
Tak to nevím, hlavní je ale Batman a New Vegas. A pokud je to 5 let, tak třeba i první BioShock.
new vegas me nelaka, batmana a bioshock mam podchyceny spis jsem myslel perly typu trine
Trine nuda.
to je rouhani
Sorry. Já mám teď kritické období. Nevím co začít smažit.
Jinak pro český vox populi doporučuju http://www.databaze-her.cz/
Europa Universalis III.
Jdu na Kingdoms of Amalur.
Tak ne. Dohraju Skyrim.
Já jsem dneska dohrál první Mass Effect - úžasný!
A sakra... Tak som prave prisiel na to, ze vydanie Bioshock: Infinite bolo prelozene z 21.1. 2012 na 28.9. 2012... Ze budu meskat, som cakal ale toto ???
Alpha Protocol dohrán - vynikající, vřele doporučuji. Taková skrytá perla pro aimara...
Nejaky hravy, ne ? Ja prave Crysis 2 na HARD. Uz som skoro na konci, neni to tak tazke, jak som si myslel... Dost ti tam pomaha ta neviditelnost a brnenie...
Crysis 2 na hard se chystam o vikendu!
Ja uz to mam za sebou. Dobre, teraz idem zbierat Trofeje, suveniry a tak...
Tak sa mi prave dostal do ruky Killzone 2. Specialitka venovana vyhradne PS-karom. A... A sklamanie. Nemozem tu vyplakavat, ze by to nebola dobra hra ale podla tych hodnoteni som predsa len cakal nieco viac. Co je na tejto hre dobre, je atmosfera a samozrejme grafika. Taka demonstracia toho, co PS3 dokaze a ze toho neni malo. Inac zbrani malo, mate pocit ako by ste sa pohybovali z golemom, protivnici strasne moc znesu, ani 3 naboje do hlavy casto niesu ucinne... Prejdem to z povinnosti ale nemyslim si, ze sa k tejto hre niekedy vratim... Asi tak.
Dohrál jsem ME2 na hard a jdu na trojku.
Ja mam za sebou Uncharted 1,2,3 a God of war 3 rozohrane asi do polovice. Dohram to a vraciam sa k Uncharted 3, to je uzasna hra. Planujem tam pozbierat vsetky trofeje a dostat sa po prvu platinu. Pri tejto hre je to realne a neskutocne ma bavi, takto si predstavujem hru... Je to ako hrat film, a dobry... Sceny ako let lietadlom, nasledny pad do puste a bludenie s potacajucim a uplne vycerpanym Drakeom sa mi do pamate zapisali asi nezmazatelne.
Uncharted je jen PS, ne?
Právě instaluju ME3
jj Len PS, toto je hra, kvoli ktorej sa PS3 kupit oplati. Tak isto God of war.
Hrál někdo Zaklínače 2? Stojí to za to? Jednička mě strašně bavila.
Toto nieje moja parketa ale co som pocul a cital, ze ano, je to hra ktora ma v hodnoteniach 9/10, tak si myslim, ze je to naozaj podarene pokracovanie. Ved si stiahni demo alebo trebars aj celu hru, a uvidis... Bude pacit, budes hrat, nezapaci, jednoducho vymazes ale podla toho, co vidim, si myslim, ze nevymazes.
Stále dokola FIFA 12, potom sa iPad 2
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Něco takového? http://www.spanelskyfotbal.cz/images/pages-galerie/50/size2/aab3238922bcc25a6f606eb525ffdc56-1321360551.jpg