Komentáře (12x)
Vložit komentářVšechny názory
co se me tyce tak Madrid mi nikdy nevadil,ale posledni dobou jak je to vyhroceny tak ho nesnasim,diky blbum jako Mourinho,Ronaldo,Pepe protoze ty to vsechno kurvi. Barcelonu obdivuju co se tyce jejich finalnich tukesu,jinak se mi jejich hra nelibi. umi se i lip chovat jako lidi,nedelaj ze sebe nejvetsi borce,Messi nikdy z huby nevypustil takovy trapny hovna jako Ronaldo.. Barcelone fandim jenom proti Madridu co se Primery tyce,jinak v poharech taky kdyz hraje proti podobne nesympatickym tymum,jako treba Mnichov,ManU,Milan.. treba v samotnym Katalansku je u me uplne na poslednim miste,dycky sem fandil mensim a slabsim,takze Villarreal,Valencia,ja nevim treba Tarragona,Sant Boiá.. a treba z vlastnich zkusenosti muzu rict ze hoodne fandu Madridu je neuveritelne hloupejch,zaslepenejch.. jezdim po cely republice a vsude slysim to samy,staci se otrit o Ronalda a hned na me s Messim.. staci se otrit o Madrid a hned sem automaticky blbej,namachrovanej a ja nevim co este fanda Barcelony.. nedavno sem mluvil s 18 letym chlapcem kterej hraje na hodne slusny dorostenecky urovni,bavili sme se jak jinak o tomhle tematu a on coby fanda Madridu a honic na Ronalda me totalne dostal kdyz se me zeptal na myho nejoblibenejsiho hrace Riquelmeho.. ze prej nezna.. ok,rikam,byl chvili v Barcelone,pak docela znama kapitola Villarreal.. nezna.. a kde prej hraje ted?? zpatky v Boce.. co to je,to je nejaka svetova jedenactka?? a podobny pecky slychavam skoro furt jen od Madridskejch..
driv s Madridskejma byla rec,ale posledni dobou co sou skoro vsichni vycakany z Mourinha a Ronalda je to o nicem,jako kdyz se mluvi s retardama.. kdyby to byli mlady ja nevim do 20 ale co kolikrat slysis od 50 letejch fotru.. jaky mate zkusenosti se sympatizantama tehle dvou klubu??
Ja myslím, že by sa k tomu dalo niečo, ale tiež sa mi do toho nechce. Mám skúsenosť s primitívnymi fanúšikmi Realu, ale poznám aj fajn ľudí, čo mu fandia... a skúšam sa (nielen kvôli Realu) držať toho, že každý klub má aj takých, aj takých fanúšikov
Odstrasujici priklad jak nediskutovat
Vyjadrovani na urovni 12letyho decka.
proc ty jako do neho? jako o co ti de jako? poatris k madridskejm?
Jeste nakou vulgaritu mels pridat a mel bys to dokonaly
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
cago,podte se normalne pobavit proc zrovna ten klub a proc ten druhej ne,aby se nezasirala diskuse pod clankama o tehle klubech..