Komentáře (93x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Zdravíčko, jak napadlo správně Aimara či kohosi ... mohli bychom se dohodnout na případné návštěvě Letné tady v diskusi. Bohužel ještě nejsou známy ceny lístků, osobně si myslím, že budou někde mezi 400 - 1000 Kč, přičemž bych chtěl být třeba někde u hostujícího sektoru. :)
Zápas se odehraje ve čtvrtek 4. října 2012 v Praze na Letné.
Zdravíčko, ich se hlásim. Někam ke kotli to bude v tý ceně, na hlavní tribunu by bylo podle mě až 1500.
Jj, taky si myslím. Podle mne u sektoru hostí by to mohla být parádička, španělsky tu pár lidí hovoří, tak si možná aj popovídáme. Noir určitě piluje baskitštinu, takže nebude potíž.
Jinak si myslím, že se do 1k vejdeme. Šel bych asi na ochoz, co myslíte?
lol, prej ze piluju baskictinu ale pro ty co neovladaj euskeru ani castellano tam zrejme bude i muj holandskej bratr v triku (ten jezdi na kazdej evropskej vyjezd) a mozna i zakladni anglictinu mluvici bilbajci
Já jsem o tom zase tak na 80 % přesvědčen, že taky půjdu. Když půjde více lidí, bude to v pohodě.
Souhlas s umistenim, doni rikal, ze nekam pobliz sektoru hosti by mohly bejt levny listky...
..mozna se tady muzem rozdelit na spartany a nespartany a podle toho situovat
Ale prosím tě, proč bychom se dělili, blázne? Bojíš se nějaké rvačky?
Si myslím, že je absolutní blbost, abychom se rozdělili, Sparťani na SF šli někam jinam a ta cháska, co bude fandit vlastně komukoliv (a já budu fandit Spartě, i když ji nemám rád). Si myslím, že je to fakt hodně přitroublý nápad.
tak pokud chcete jit s donim a spol do spartanskyho kotle, tak prosim, to si s radosti necham ujit
Ty monstrmamlasi ... půjdeme ke kotli Athleticu.
tak Doni rikal ze pujde do kotle...co Deform, Helix, Školák?
to sem neřek, nepodsouvej mi výmysly
Školák by šel radši ke kotli Athleticu, přestože tam bude jako fan Sparty (maskovaně pochopitelně, nebude zbytečně dráždit šálou )
maskovaně pochopitelně, nebude zbytečně dráždit šálou
zas jedno pseudo vyrazi na stadec
a co by dělali ti, co fandí oběma?
ale kuš, Spartě se v Bilbau fandilo už v roce 1921
Už v dubnu 1912 sehrála Sparta 2 zápasy s výběrem Anglie v San Sebastianu. Ve dvacátých letech odehrála několik utkání v Bilbau s místním týmem. Na Nový rok 1921 zvítězila 3:1, La Gaceta del Norte píše: "Vidět hrát Káďu, Jandu, Piláta, Mazala a celý ten božský soubor fotbalových umělců znamená pro sportovce totéž, co Neapol pro cestovatele. Vidět a umřít! Ale umřít by bylo přece jen škoda, to by znamenalo už nikdy neuvidět Spartu. A my se přece všichni těšíme, že ještě několikrát budem moci uvítat jedinečné české fotbalisty v našem městě jako hosty ze všech nemilejší. Těšíme se všichni: hráči, žurnalisté i obecenstvo, které se mohlo ve včerejším zápase utleskat." V dalším zápase rozhodčí bezdůvodně vyloučil Piláta, ale obecenstvo žádalo, aby šel Pilát zpátky a postrkovali ho na hřiště, rozhodčí se tvářil rozpačitě a musel to odmítnout až kapitán Sparty. Nato domácí záložník fauloval Jandu, rozhodčí to neviděl, ale diváci běsnili tak upřímě a nezřízeně a na jejich stranu se přidali i domácí hráči, takže viníka vyloučil. 25. 12. 1921 poráží Sparta v Barceloně místní FC 3:2 (domácí kopali 3 penalty), nazítří se hraje odveta, rozhodčí je ještě zaujatější, v hledišti hlasitě protestují skupinky Basků, po napadení Peyra hráči Barcelony a nečinnosti rozhodčího Hojer rozpoutává rvačku, na hříště vnikají diváci a zápas je ukončen. Silvestra slaví sparťané v Bilbau, místní hotel jim nabízí pití zdarma. Zdroj: Vítězslav Houška, Železná Sparta, Olympia 2011
Na portálu španělskýfotbal.cz byl dnes brutálně umlácen uživatel noir. Použitá zbraň - argumenty. Po viníkovi pátrá policie, bližší popis není znám, jisté je pouze to, že na sobě měl rudé triko s nápisem Řepka. Pokud na něj narazíte, nezkoušejte jej zpacifikovat otázkami, nebo umlátí i vás. Ladislav Hruška, televize Nova.
(Kdyby to někoho zajímalo, tak hudba podkreslující reportáž byla http://www.youtube.com/watch?v=gMLPnk9-6MM )
ale tak pokud Spartani hrali prot UEFAlone, tak to chapu
navic ve 20. letech jeste mozna meli trochu uroven
a co by delali ti, co nefandi ani jednomu?
Ja by som možno tiež šla, len aby som neostala v noci sama - nejaký Slovák alebo niekto ochotný užívať si nočnú Prahu, kým ráno nasadnem na nejaký bus alebo vlak? Je mi jedno kde
Co třeba tenhle skoroSlovák?
Setrete energii na Zbrojovka vs Atletico, to bude teprve libustka a fotbalova lahoda
http://www.sparta.cz/file/cs/zapasy/vstupenky/sparta-planek-stadionu-letna.pdf
a tady je plánek, ať víte kde je jaká kategorie
1.-3.10. – Volný prodej vstupenek pouze na Athletic Bilbao 1.-3.10. v Zákaznickém centru v jeho obvyklé otevírací době 1.10. na pokladně č.1 od 9:00 do 17:30 v prodejně Nike Prague přes systém Ticketportal
Hodně slušný ceny. Nyní už to můžeme zatít pořádně plánovat. Nejprve bych vybral nějaký ten sektorek.
Viděl bych to na sektor D90, co říkáte? Vstupenky za 500 Kč, tj. ty druhé nejlevnější, navíc u sektoru hostů. Co říkáte?
za mňa ánoooo, to vyzerá vážne, idem čmárať do kalendára v robote, kedy tam asi zas nebudem.
Hmmm vyzerá to zaujímavo. Na Slovane som Athletic nestihol, tak toto by bola jedna z možností ako to napraviť.
ježiši, ale mluvte! Čas se chýlí!
nestalo by za to uz rovnou H83/4, prip. A8?
ja bych byl pro H83/4, případně D90, A8 se mi moc nelíbí
protoze je to pod fizlama?
A8 asi rozhodně ne. Bych vzal horší vstupenky a věř, že se tam potom vejdeme
se mnou nakonec nepocitejte, zas tak me ten zapas nelaka, abych za nej pustil bozenu... ale jestli je v planu nejaka afterparty, tak se zucastnim moc rad
After rozhodně bude. Najdeme nějaký dobrý klubík či hospůdku v okolí a staneme se pěknými píči.
vyborne, tak vrazim to petikilo radsi do alkoholu
jj a vstup bude s listkem zdarma, zbytek osazenstva se slozi na rocni provoz SF.cz
No deje sa niečo? Alebo sa už udialo?
viz. debata pod shrnutim predeslyho kola la ligy...mozna ani neni treba aby se neco udalo
Nevím, Romčo, bych prostě dohodl -jestli chceš přijet - ten sektor, koupili bychom si tam lístky a lidi by si případně navolili to samé. Ale jako, měli bychom spěchat, potom lupeny nebudou.
s tím spěchem to není tak vážný, dneska začal prodej balíčků pro permanentkáře, za týden začne prodej balíčků pro ostatní a samostatné vstupenky na Athletic se začínají prodávat 1. 10.
aha. no sorry, nestíham sledovať, ale ak sa bude dať, kúp Lapi. ja ti potom preplatím. alebo teda informujte o ďalšom postupe, keď sa bude niečo diať
domluvíme se teda na nějakém tom sektoru nebo se Lapíz s txapeldunem v jednom sektoru nesnesou?
ale teda jestli se v SF sektoru planujou nejaky nepokoje tak jdu taky
Ale snesou! Jak říkám, jsem pro ten nejlevnější sektor a budeme doufat, že se dostaneme nahoru.
Takže dohoda zní - pokud půjdou koupit lístky nahoru do D90, jdem tam, jestli zbydou jen nějaký špatný, půjdem výš, ok?
pockej to uz je tenhle ctvrtek? tak to se mnou nepocitejte ani na afterparty, nebudu v praze
nemate to mit tak blbe rozlosovany
pseudak zas nejvic kecu a klasicky skutek utek
vzdyt jsem od zacatku rikal, ze na fotbal nepujdu
takže aktuální sestava je: já, noir, Sjoerd, Helix, Lapíz, Romi
měl by zájem ještě někdo?
Mám dotaz. Kto je Sjoerd?
noirův kamarád z Nizozemí, fanda Athleticu
Hej? Sjoerd... nejaký Severan?
ne, zije na jihu Nizozemska
Nakonec máme lístky do D82, protože D90 a D89 byly odeslány Athleticu pro jeho fanoušky a vršek byl obsazenej
Takže cena lístku byla 400,-
Těším se na vás ve čtvrtek!
Nakonec za 400 kila? Jou jou jou, to je luxus! 300 kilka navíc na After!
tak můžu ti ten lístek prodat za 700,- mě to vadit nebude
Aha, tu je cena.
Ale keď ma tam nepustia, doni...
Ja inak prídem už doobeda - obzrieť si Prahu, keď už... a našla som aj nejaký vlak o polnoci - ale nie, cestovať v noci, o 3.-4. V Blave na stanici či ísť cez mesto - no desná predstava, takže afterparty
když tě tam nepustěj, tak máš smůlu, nemůžu za to jak se jmenuješ né, snad to problém nebude, když mi tvrdili, že to nevadí
Potrebujem inštrukcie - na cestu z autobusového - ÚAN Florenc k Letnej, resp. kde sa stretneme.
na Florenci vlezeš do metra C, svezeš se jednu stanici na Vltavskou a tam nastoupíš do přecpané tramvaje číslo 1 nebo 25 směr zastávka Sparta
Dakujem,
a kde a kedy sa vlastne stretneme?
těžko říct ale chtělo by to nějak domluvit, takže můj návrh je třeba v 18:25 na rohu u Fanshopu
pripadne v 17h nekde v hospode? .)
První sraz v 16:45 na Vltavské dole v metru a půjde se na jedno předzápasové do nějaké hospody
Druhý sraz v 18:25 na rohu u Fanshopu a půjde se na stadion
Ja by som mala byť v Prahe už okolo obeda, takže ja môžem.
Jediný, co si tam pamatuju, je McDonald. Každopádně za vámi dorazím asi až v 18:25 - 18:30, mám ještě pohovor ve Sportu 1, takže tam chci mít nějakou časovou rezervu.
Kontakt na Romi mám, případně mi Doni hoď svůj telefon do zprávy, abych zavolal spíše tobě (kde jste nebo jestli se zdržím a tak).
Jinak těším se, čím dál tím víc. Je to skoro rok, co jsme se takhle sešli na Česko - Španělsko.
Nezamenili mi žiadne české drobnéNebude problém kúpiť lístky niekde?
jako na mhd? si posli sms, to je asi stejne nejjednodusi
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Už v dubnu 1912 sehrála Sparta 2 zápasy s výběrem Anglie v San Sebastianu. Ve dvacátých letech odehrála několik utkání v Bilbau s místním týmem. Na Nový rok 1921 zvítězila 3:1, La Gaceta del Norte píše: "Vidět hrát Káďu, Jandu, Piláta, Mazala a celý ten božský soubor fotbalových umělců znamená pro sportovce totéž, co Neapol pro cestovatele. Vidět a umřít! Ale umřít by bylo přece jen škoda, to by znamenalo už nikdy neuvidět Spartu. A my se přece všichni těšíme, že ještě několikrát budem moci uvítat jedinečné české fotbalisty v našem městě jako hosty ze všech nemilejší. Těšíme se všichni: hráči, žurnalisté i obecenstvo, které se mohlo ve včerejším zápase utleskat." V dalším zápase rozhodčí bezdůvodně vyloučil Piláta, ale obecenstvo žádalo, aby šel Pilát zpátky a postrkovali ho na hřiště, rozhodčí se tvářil rozpačitě a musel to odmítnout až kapitán Sparty. Nato domácí záložník fauloval Jandu, rozhodčí to neviděl, ale diváci běsnili tak upřímě a nezřízeně a na jejich stranu se přidali i domácí hráči, takže viníka vyloučil. 25. 12. 1921 poráží Sparta v Barceloně místní FC 3:2 (domácí kopali 3 penalty), nazítří se hraje odveta, rozhodčí je ještě zaujatější, v hledišti hlasitě protestují skupinky Basků, po napadení Peyra hráči Barcelony a nečinnosti rozhodčího Hojer rozpoutává rvačku, na hříště vnikají diváci a zápas je ukončen. Silvestra slaví sparťané v Bilbau, místní hotel jim nabízí pití zdarma. Zdroj: Vítězslav Houška, Železná Sparta, Olympia 2011