Komentáře (92x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Názor s nejvíce nesouhlasnými hlasy
ja se vyjadruju tak, ze jebat cajzlgrad.
Az dostanete rozum uvidime v srdci Evropy nebo pobliz
Všechny názory
Tak se nám Vánoce pomalu blíží a mě by zajímalo jestli se zas někde sejdem, pokecáme a popijem Kdo by měl zájem?
Především by to případně chtělo vyjádření od přespolních (potažmo přesoceánských ) kdy tu vůbec budou a kdy by se jim to hodilo
Takže se koukejte vyjádřit, protože jak znám naši domluvu, tak měsíc není zas tak moc času na doladění všech detailů
ja jsem pro, lonsky uspech si zada repete
100% účast Jinak zvanej je každej, kdo by chtěl přijít?
jasně, PM sem rozeslal jen těm co maj přímo něco společnýho s Prahou, vim o tom a byli minulej rok, tzn. ty, aimar, noir, helix a sebyk
pardón uvažoval sem o tobě, ale myslel sem, že letos u tebe Praha nehrozí
ale samozřejmě tě rád uvidim a konečně bych měl možnost dostat ty vyhrané hranolky
Já bych chtěl se někdy setkat se ŠF partou, jen nejsem z Prahy. Tak snad někdy jindy, pokud se něco bude konat..
tak se nevymlouvej a doval do Prahy Pablito taky není z Prahy
(ale z Bruntálu © ŠF
)
Priletim 19, vecer; takze bych se ten vecer mohl pres noc zapojit. Kdyz pak vymyslim, kam narvu kufry a tak
budes zase bydlet 30 vterin od myho baraku?
kufry si můžeš nechat v úložně na hlaváku nebo na florenci
JA jsem docela casove vytizenej pred vanocema...co takhle po vanocich/pred silvestrem?
před Vánocema bych se určitě zúčastnil, případně pak zase po Novém roce, mezitím asi ne
po novym roce je u me taky mozny :)
po novym roce očekávám zas nějaký cocodisco
prilitam 21. a pres vanoce u sebe budu mit par dni pritelkyni. idealne by se mi hodilo nekdy 26.-30., ale klidne i po novym roce...
tak pres Vanoce by zadne slusne clovek ani ten sraz nedaval
Potřeboval bych konkrétnější info. Takže počkám.
co ty bys delal v cajzlu vyskovaku
Držel bych se Brňáka.
takže souhrn:
Pablito: kdykoliv
aimar: kdykoliv
Sebyk: 26.-30.12. a 2.1.->
Helix: ->23.12. a 2.1.->
noir: 26.-30.12. a 2.1.->
Floren: 19.12.
souhlasí to?
z moji strany jo...takze
-
sraz: Pablito, aimar, Helix, ty, Floren
-
sraz: Ja, Sebyk
Nejspíš dorazím taky.
Athletic vs Malaga vs Valencia vs Atletico to bude celkem vysperkovany
v pozadi se pak bude odehravat souboj Erreala vs Getafe a treba prijde i kouzelnik s Palmou v ruce....stejne je to zajimavy ze tam nejspis nebude velvyslanec UEFy, asi nedostali o vanocich volno
ti si delaji vlastni srazy po hospodach a Nou Campu, aby jim do toho nikdo nekafral
no hlavně jsem slyšel, že UEFA tvrdě trestá únik informací o místě a datu konání, takže se o těch srazech podle Platiniho regulí smíme dozvědět až prostřednictvím reportáží ženy v černém
Ak sa tu náhodou v inotajoch hovorí o stretávaní sa fanúšikov Barcelony, ste srdečne pozvaní, keďže radi naše rady hocikedy rozšírime o hocijakých fanúšikov dobrého futbaluStačí sa ozvať, futbal sa hrá (skoro) stále.
Aj takých s vtípkami, že fanúšikovia dobrého futbalu by boli medzi Barcafan oživenímStačí futbal brať ako zábavu a vždy je fajn
kazdy slusny clovek vi ze fotbal neni zabava ale otazka zivota ci smrti
No keď chceš, tak sa prídi pobiť. Aj to sa zvláda
vzhledem k počtu členů gangů obou táborů bych dostal pěkně na frak
ja pres svatky v praze furt nebudu, spis vubec spis me ber stejne jako helixe asi
ale asi to dopadne jak rika noir, do jednoho terminu vsechny nacpem jen tezko. pro me idealni by bylo jit toho 19. s florenem a pak jeste jednou po novym roce
Tak jsem si dělal iluze, že se s Vámi všemi setkám, leč bohužel, mám tam 2 zápichy a zkoušku z angliny, takže bohužel no :(
na to potřebujem vyjádření Florena pokud nepůjde, tak bych to možná nechal až po tom novým roce, to můžou snad všichni ostatní
Kdy by teda vsechno dorazil? Ja bych mel toho 19. dorazit na Letiste Vaclava Havla, mozna bych pak jeste utikal za jednou kamoskou a pak bych mel mit celou noc vlnou, protoze bych jel az nekdy nad ranem.
tak na celou noc bych to asi neviděl, přeci jen teď probíhají veškeré vánoční večírky ale na pár kousků klidně
tak zajdem nejdřív na pivo a pak můžeš obšťastňovat kamarádku celý zbytek noci ne?
By slo. Kamaradka jeste neni jista. Jsem puvodne myslel, ze bych to do rana preckal na letisti, protoze rano musim jeste nekam zajit. A na letisti mi to prislo lepsi, nez cekat nekde na nadrazi. Ale prinejhorsim bych do rana mohl prezit potm v KFC. Na Narodni tride je nonstop, ne? Je i to na Vaclavaku nonstop?
na Ipáku je nonstop určitě, tam jsme seděli po tom Athleticu
ja v tu stredu bohuzel nebudu, musim akutne k zubari, kteryho mam v hradci a jezdit pak zpatky do prahy uz se mi chtit fakt nebude
rok od roku máš lepší a lepší výmluvy
tak co mam delat, kdyz jsem si vcera v deliriu ulomil pulku zubu? to potrebuju opravit do vanoc tywe
co sraz to vyhovorka
Aspon, ze nemas ty staromodni, ze musis na pohreb nebo na krtiny
minule na srazu jsem byl ty experte radsi mlc a soupej nohama
ale už ses vymluvil z afterparty po Sparta - Athletic
a ty se zúčastníš nebo budem jenom 3?
no já nevim, ani jsem přesně nepochopil, kdy budou teda jaký termíny a kdo přijde. to by se mi hodilo
njn, je to tu samej gaučák a pseuďák
a nenechame to teda treba na ten druhy vanocni sraz, kde se sejde vic lidi?
tak můžeme, ten předvánoční měl být kvůli tobě tak kdy po novém roce by se vám to hodilo?
Ja vim, ja to ocenuju.
ale kdyby se podarilo najit termin, kdy by mohlo vic lidi najednou, tak by to bylo asi jeste lepsi. A vam prazakum to snad vadit nebude, ne?
mě určitě ne ale k tomu je třeba hlavně vyjádření cizinců (noir, sebyk) kdy zase odjížděj, já bych snad měl být schopen se přizpůsobit
ja nakonec muzu jen 26-29 a pak az patyho. sorry...
tak kdo všechno by mohl toho pátýho? Já bych snad neměl mít problém se dostavit
ja bych snad taky moh, ale jiste to jeste rict nemuzu
ja mozna jo, ale zase je vikend...co zkusit to nekdy 27-29? to je takovy hluchy obdobi
jj, to by se mi taky libilo nejvic
tak šlo by to, ale budeme tam jen my tři + možná Pablito, pokud se vyjádří, ostatní tu tenhle termín označili za nevhodný
já bych pátýho mohl
5.1. bych taky mohl. Ale asi bychom museli zacit trochu driv, abychom to stihli. Myslim, ze mi totiz ted den zacina bording v 5:40 am
ja se vyjadruju tak, ze jebat cajzlgrad.
Az dostanete rozum uvidime v srdci Evropy nebo pobliz
Cajzl, Čobol a možná i Pšonek by byl schopnej něco domluvit, ale Šalin místo toho jen závistivě kope kolem sebe. Brno vete ya.
Lol vy ste jeste ani nevedeli co je SF a ja uz domlouval srazy
mindrák off že šalinové si nejsou schopný zorganizovat sraz
takze novorocni sraz:
kdo, kdy a kde?
ta puvodne navrhovana sobota (5.1.), kdo by sel? bysme mohli zajit koukat nekam na fotbal i klidne treba, kdyz se zrovna hraje
tak jo no, ale budeme si muset privstat, abychom stihli slagr kola v 16:00
no nemyslel jsem az takhle to lamat pres koleno, ale tak proc ne konec koncu
tak čas skoro máme, co místo?
nj, ale ten zapas nedavaj
taky kdo by se na to chtěl dívat
aha, tak nemáme ani čas tak někdo něco vymyslete, mně je to celkem jedno
tak jak to teda bude? moc času už nemáme
tak kdo by dneska šel?
já můžu a noir by se taky stavil aspoň na chvíli, co vy?
já taky můžu (projistou potřetí, kdyby to nestačilo napsat dvakrát)
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
tak se nevymlouvej a doval do Prahy
Pablito taky není z Prahy
(ale z Bruntálu © ŠF
)