Komentáře (40x)
Vložit komentářVšechny názory
primarne tady hlaste ucast a navrhujte (a diskutujte) misto; rad bych apeloval zejmena na moravskou vetev SF, aby tato diskuze byla vecna a nesklouzavala ke zbytecnemu offtopicu
jakto že nedávaj pucelu s náma to se mi nelíbí...
no kdo vi jak to bude, sportTV jeste na svym webu program nema, tohle jsem nasel na jinym webu ale organizacne to moc nemeni, ja bych sel od tech osmi tak jako tak, klidne i na osusku s rayem
pokud to teda soudruzi ze sportTV nerozseknou tak, ze budou od osmi davat plochou drahu a la ligu az od desiti, to by nebylo dobry
Kousek ode me je jeden pajzlik s TV...A je to primo na metru
podle mě by šla klasická americká, jen by to chtělo ověřit jestli nám to pustí, ale TV tam je a sport 1 nebo 2 tam kdysi taky běžel...
kdysi jo, ale potom už určitě ne, takže bych radši zkusil něco jinýho
tak že tam neběžel sport 1 neznamená, že ho nemaj už
kdyby byla nouze, tak na zizkove vim o jedny fajn svijansky hospode, kde maji urcite sport1 (jestli i dvojku na beton nevim, ale muzu se zeptat), ale nechal bych to spis jako rezervni moznost, at to nevypada, ze si to tady jako lenoch organizuju sam sobe za barakem
Kily dáme sraz v Hradci když na nás pražáci kašlou?
musel bych se nechat očkovat proti choleře, moru a kdo ví čemu ještě, to mi za to nestojí
Hlupáčku tím "Hradec" samozřejmě myslím Králové a ne Jindřichův
Jak jsem rikal, teoreticky bych to moh dat, ale uvidime jak mi bude...
Jestli pujde na pivo i Helix tak ja teda po dnesnim dopoledni nejdu
jen se nestyď, to je běžné, že po pobytu v zahraničí se může trochu zhoršit úroveň mateřského jazyka
ukázali bysme se v případě návštěvy Nervů on a sledování Sevilly :)
Ty po mně jedeš Gustave
Vysílá to Sport2 kterej nemám tak to se klidně seberu a přijedu do Bruntálu
Nekam, kde se napijem a budeme chasing bitches
jestli tu nekdo neprijde s necim lepsim do zejtrejsiho podvecera, tak zamluvim tu hospodu na zizkove
asi ma, ale to bych si musel pamatovat, jak se ta hospoda jmenuje jestli ti jde o lokaci, tak je to cca 50m od divadla jary cimrmana
tak v těchto končinách znám jen Progress
jo, tohle je hned vedle. uz jsem diky street view zjistil, jak se to jmenuje ale ten web je jak z roku 99
http://www.uhabasku.cz/
tak to můžem dát tam no, ale výzdobu maj hroznou
Sakra, bych si dal pivečko s vámi...
dobra tedy, tak s tim pocitejte. ja tam dneska samozrejme zapomnel zajit, ale zejtra se tam stavim cestou ze skoly a zamluvim to, s tim by nemel bejt problem. ale kdyztak mi pro jistotu do PM poslete na sebe telefon, kdyby neco
Praha, co bys cekal. Jsou tu 2,5 hospody a stejne se nemuzou dohodnout kam jit
asi tě necháme deportovat moravská náplavo
ja se zatim moc necejtim, takze bych to odlozil na vanocni zapas Euskal Selekzioa
najít hospodu s ETB bude asi ještě těžší než se sport2
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
pojdme nejblizsi stredu (tj 30.10.) vyuzit vlozeneho kola la ligy a sledovat nekde v praze nejlepsi ligu sveta ve spolecnosti zlataveho moku a uzitavelu SF. sport2 bude podle programu davat od 20:00 valencii s almerii a od 22:00 real madrid se sevillou
doufam v ucast tradicnich ulicniku doniho, florena, noira a helixe, ale zvani jsou samozrejme vsichni, vcetne velkeho cokopula
cas je jasne danej zacatkem zapasu, ale misto navrhnete. podminkou je jenom to, aby tam meli v tv sport2 (a nejaka rozumne dostupna lokace)