Komentáře (10x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Povězte mi, přátelé, kdy už konečně bude první liga za něco stát? Kdy se už konečně vrátí jeden z nejtradičnějších klubů Španělska, aby od nás dostával po třech gólech a ostatním po třech zase dával?
Real Sociedad v lize chybí! K čemu jsou tam kluby jako Athletic, Barcelona, Atlétiko, Real, Valencia, Sevilla, Betis, Espanyol... když chybí další člen této elitní společnosti? Liga je pak doslova vo...
Pláči za Txuri Urdin a za španělskou ligu, která není, co bývala. Vraťte nám co do významu první klub Segundy do první ligy, kam patří!
Presne tak.
Aj ja chcem opäť sledovať galícijské derby.
a vcera podruhe za sebou ztratili dva body v poslednich minutach, tentokrat proti Vallecanu
Jo, taky jsem už zjistil. Škoda, že to nedotáhli - a taky Osasuna.
Bohužel letos to začíná vypadat zase hodně špatně s návratem mezi elitu. Ale doufám že Txuri Urdin zaberou a ještě se o to poperou. Už chybí moc dlouho. Chci zase sledovat pravé Baskické derby.
no musite predvest stejnej finis jako loni a mozna by to vzhledem k letosni vyrovnanosti mohlo vyjit.....7 bodu neni tak moc
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Povězte mi, přátelé, kdy už konečně bude první liga za něco stát? Kdy se už konečně vrátí jeden z nejtradičnějších klubů Španělska, aby od nás dostával po třech gólech a ostatním po třech zase dával?
Real Sociedad v lize chybí! K čemu jsou tam kluby jako Athletic, Barcelona, Atlétiko, Real, Valencia, Sevilla, Betis, Espanyol... když chybí další člen této elitní společnosti? Liga je pak doslova vo...