Všechny názory
tak prvni zapas v Pamplone jsem nevidel, ale 1:1 je velmi dobrej vysledek a pevne doufam ze doma postup potvrdime.
Llorente
Taky mě to lákalo. :-) No jo, ale kam dál?
hm... nejsem si jist...
o vikendu holky remizovaly s Barcelonou 0:0 a na Rayo s Espanyolem ztraci uz 9 bodu, i kdyz tu je zapas k dobru...
Takže nic moc? V těchhle oblastech se fakt nevyznám, Noire
Tedy jako... rozumíš, že?
popravde taky moc nevim o ambicich pripadne kvalitach letosniho Athleticu Femenino, ale vzhledem k tomu ze vetsinou bojujou o titul, cekal bych to i letos...vypada to ze obrana neni zrovna nejsilnejsi, zatimco Espanyol a Rayo inkasovali ve 14 zapasech 5 golu, my ve 13 17...takze to by moh bejt namet k zamysleni
tak holky se nam v dohravanym zapase pekne rozstrilely (nemyslim tim navzajem). Athletic Club - Torrejón 9:3 . Po 14 kolech jsou 4., 6 bodu za vedoucim duem Espanyol + Rayo, 3 body za Levante. Na patym miste je s odstupem 8 bodu Atlético, nasledovany Barcelonou...Zitra hrajou nase v Malaze, kde by mely vyhrat...
abych byl trochu on-topic, pri vitezstvi 3-1 nad Cultural Leonesa debutoval za Bilbao Athletic (= cili naz B tym) Iker Muniain, v 16 letech zrejme nejnadejnejsi hrac nasi cantery. Udajne by jeho debut v A-tymu mohl prijit zanedlouho
Zajímavý, tak to jsem zvědavej. Kam na to chodíš?
aupaathletic.com, miathletic.com (+ gooogle translator do anglictiny ) a k tomu xtratime...
Jo, Muniain zní pěkně.
To máš jistě pravdu. Dobrý postřeh!
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Komentáře (18x)
Vložit komentář