Komentáře (31x)
Vložit komentářVšechny názory
Real zápasem s Atléticem podělal, co mohl, takže teď už asi jo
doufejme ze o vikendu to jeste dopodela na San Mamés
Já si myslím, že máte na tři body velkou šanci. Otázkou je, jak dneska dopadne LM...? Podle mě to hodně zamává vašemi ambicemi...
nemyslim si, to bude uplne jinej zapas...kazdopadne na Real budem odpocati a muzem na ne vlitnout jak na Sevillu, zvlast kdyz se ted az do kvetna muzem soustredit na ligu...
Real zavita behem 4 dni na 2 anglicky stadiony
Odlep z víčka tu anglickou vlaječku, Noire... San Mamés není podobnej žádnému stadionu, San Mamés je San Mamés!
Učím se!
Je svojskej, svéráznej, krásnej, zajímavější, než takovej Anfield - zvenku, ale zevnitř je to pravej anglickej kotel; taky je postavenej podle angl. vzoru a když se ve "španělsku" rozhlédneš, je ojedinělej.
Mě upřímně se ale tyhle kotle líbej...
Trochu bych se teď přesunul do ČR. Podle mě je tady jedinej krásnej stadion - Eden...
Potom snad Teplice, ovšem tam nebude nikdy fotbalové prostředí, dokud nebudou hrát poháry, což je i letos na špatné cestě...
Mimochodem, má se stavět v Brně?
Eden je hroznej. Stadin slávie nemůže být pěknej, to ví každý malí dítě, kromě dětí slávistů, kterejm teda nezávidím.
Uvidíš, brzo spadne, je z papíru
Ale no jo, no. Letná je pěkně hnusná, Eden je proti tomu pohádkovej zámek...
http://www.worldstadiums.com/stadium_menu/past_future/pictures/future_stadiums/brno_luzankami.shtml
Je to ostuda, že se u nás plánuje jen jeden takovej stadion a jen pro 30 000; ten Národní, aspoň 40 000 by to chtělo!!!
- brno...
me by uprimne zajimalo komu se takovy kotle nelibej San Mamés je paradni a anglickej vliv rozhodne nezapre - vzdyt nezapomenme na to ze za vznikem Athleticu stali mj. i delnici z lodenic Sunderlandu, Southamptonu (na ktery ostatne odkazujou i klubovy barvy) a dalsich pristavu..ne nadarmo je nazev klubu ATHLETIC CLUB
dalo by se rict ze Athletic je v prvni rade klub baskicky, v druhy anglicky a se spanelskem ma spolecneho jen malicko
jinak co se tyce ceskejch stadionu - neni nad Dolicek
a co se tyce kapacity - nikdy by se tu nemely stavet stadiony nad 20k - maximalne pokud chce nekdo v dobe krize splachnout prachy do nevyuzivanyho hajzlu
barcelona bude mat titul je najlepsia real sa ukazal v liverpoole nech sa hanbia chudaci to co hrali na to akurat maju
Myslíš tu vymyšlenou pentli, nebo ten očividný Torresův fal před prvním gólem?
...které srazili Real do kolen? ...
Mimochodem, Barcelona nemá také jisto... a to to myslím zcela vážně... Obrana Realu bez Puyola je jako obrana Realu s Pepem na Anfield Road
zajimavy prirovnani
ja bych rekl ze obrana Realu bez Puyola je neco jako obrana Barcelony bez Pepeho...
a nebo takhle: obrana Realu bez Puyola je něco jako obrana Barcelony s Pepem...
Já si to třeba myslím, ačkoli to bude ještě dosti zajímavé!
titul jo, pohar ne...maximalne tak v lize mistru
Co takhle začít novou sezónu superpohárem, noire?
Myslím, že by bylo fér, kdybyste se o ty poháry s Barcou rozdělili...
Doufam,ze barca letos vyhraje LM,ligu a copa del rey.To by byla panecku sezona
...no? Myslím, že by vám mohli stačit 2 trofeje - jednu nechte Athleticu ...
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Myslíte si že barca letos získá titul???