Komentáře (42x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Chybí Vám tu na webu něco?
Myslim ze to haze chyby v tabulkach. Je mi divny ze to nezobrazuje Betis na prvnich mistech tabulky...
Jinak mi chybi v komentarich, ve foru BB formatovani :)
Mne chýba anketa na tému kto je agent
Ne prosím tak veřejně, Carel bude závidět a v tomto důsledku se bude ještě více přežírat než doposud
Však tady to je takový soukromíčko na diskuse nikdo nechodí
(zase beru Sebykovi jeho roli?
)
Jinak když jsme u těch vylepšení, nechceš opět zavést nad článek komentář s nejvíce + a nejvíce -
nešlo by třeba k osobním údajům přidat např. kolik dní, hodin tu každý uživatel průměrně stráví? já vim možná se to zdá jako hovadina, a třeba je to neřešitelný, ale tak mě to ted napadlo tak sem to napsal..
Velmi slozite na implementaci a neni to 100% presne, radsi ne
co třeba naka anketa...jako napriklad....gol mesice...nebo tydne toe jedno
To je docela dobrý nápad!
Nebo neužitečnější hráč týdne, měsíce...
Ale ty góly, to je dobrej nápad!
Jojo, to je výbornej nápad, ale znamenal by nutnost mít tu videa těch gólů, nevím, nakolik je to technicky - časově - kdovjak proveditelný.
Ja zvladnu skoro vse :) ... otazkou je kdo to bude plnit a ty goly obstaravat, pravidelne ... hm?
Přesně tak ale zdá se, že Lapíz se hlásí
...já nemám už čas ani na to, abych psal články... Reportů teď píšu taky málo...
muj navrh tedy zřejmě usnul na mrtvém bodě
Tak asi by ses do toho musel pustit osobně
Chtelo by to zaktualizovat statistiky ! Chybi mi vyplneni statistik u zapasu. U hracskych statistik se aktualizace zasekla u 15. kola ( http://spanelskyfotbal.cz/soutez/primera-division/2008-2009/statistiky/hraci/goly )
Bude doplněno v nejbližší době, byl tam menší problémek
Lenost? (at uz vy nebo roman :D)
Lenost? Pripada Ti, ze bych zrovna ja se mel starat o statistiky a plnit data po nocich?
No natoze nic nedelas by se hodilo kdybys aspon zkusil to cemu se rika prace... :)
No fuuuj,kde zmizol v profile udaj o oblubenom time a hracovi?! fuuuuuj
Dotaz - dělá to jenom mně, jsem blbej, nebo nejsou nijak odlišený přečtený a nepřečtený komentáře u článků?
Nepřečtený jsou odlišený pozadím (pokud seš nalogovaný), viz http://img717.imageshack.us/img717/3809/47494590.jpg
Jsem si říkal, proč by to mizelo...holt špatnej monitor, pardon. :)
Nebylo by možné vytvořit tabulku PD SD doma/venku?
A ty čtverečky-forma týmu - nedalo by se udělat, abych nemusel do review zápasu, ale aby byla taková ta poznámečka s kým a kolik hráli jenom při najetí myši na onen čtvereček? (Nevím, jak se ta sranda odborně jmenuje je tady u těch zelených a červených palců)
Nekteri premysleli o moznosti si sam pro sebe "zabanovat" meltere uzivatele, aby se mu treba v diskusi objevovali jen ti provereni a neotrvavoval se temi, co nechce cist.
A mozna by se dalo ocenit i nejake zpetne vyhledavani svych prispevku v plku. Treba ted nedavno se mi stalo, ze jsem se tam na neco nekoho ptal, ale pak jsem se az do vecera nedostal na net a zpetne se mi to nechtelo dohledavat, tak jsem se na to vykaslal. Treba jen nejak snadneji rozkliknout polozku nasich vlastnich plků s presmerovanim na stranku v plkatku, kde byl ten poslendn koment....
Ta prvni vec byla jen tak ke sdeleni k diskusi.
Musíš počkat 2 roky než ti Kcko odpoví
Možnost ignorovat uživatele jsem chtěl, ale podle Kcko by to dělalo neplechu při zobrazování příspěvků. Mělo to fungovat tak, že by se dotyčnýmu skrylo celý vlákno, který začíná příspěvekm danýho uživatele.. Tak třeba někdy v budoucnu. Otázkou je, jestli by to lidi používali. Znám to z jiných webů a trolly každý odsuzoval, ale do ignorace si je nedal nikdo, protože číst ty jejich debility je pro ně jak droga.
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Nebylo by možné vytvořit tabulku PD SD doma/venku? A ty čtverečky-forma týmu - nedalo by se udělat, abych nemusel do review zápasu, ale aby byla taková ta poznámečka s kým a kolik hráli jenom při najetí myši na onen čtvereček? (Nevím, jak se ta sranda odborně jmenuje
je tady u těch zelených a červených palců)