Komentáře (32x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Zdravíčko fotbaloví fanatici!
Tak jsem tady s Florentinem Perézem a dalším vrcholným činovníkem Realu Sociedad donostií rozjel takovou malou sázečku, která bude trvat celý jeden ročník a jejím cílem je zajistit vítězi oficiální dres svého klubu, který by podle mého osobního názoru měl býti předán na doufejme již 3. srazu SF.cz v létě roku 2012.
K podstatě sázky
Dres pořídí vítězi všichni zůčastnění (jakou formou, to se dohodne až v roce následujícím, pokud se na to nezapomene! ) či spíše poražení, objedná se přes nějakou ofiko stránku a bude mu předán buďto na srazu, nebo na jiném srazu, prostě na srazu!
Do sázky mohou vstoupit všichni, krom fanoušků Netopýrů, Culés a Blancos, protože od nich se žádné zázraky neočekávají. Docela jsme se porozmýšleli, zda nedáme možnost ani fans Sevilly, Atlética Madrid a Athleticu Club, tyto varianty musíme dobře promyslet... i když Atléty bychom podle názoru Florentina Peréze i mě mohli zahrnout...
Sázku vyhraje ten uživatel, jehož tým bude v tabulce skončeného ročníku 2011/12 nejlepší umístění v tabulce!
P.S.: Vzhledem k tomu, že zde není diskuze v menu, rád bych všechny upozornil, aby případně sledovali diskuzi i pod 2. srazem SF.cz, a to v případě, že se tadyta diskuze zaplní příspěvky! Děkuji všem!
ja bych do toho klidne sel
nooo popravde receno vy asi taky ve srovnani se Sociedadem
Ještě byste to mohli vytunit, že příspěvky na ten origo dres pro vítěze budou poražení platit odstupňovaně
Příklad:
donostia věří Sockám a ty skončí 8.
noir věří Athleticu a ten skončí 9.
Floren věří Getafe a to skončí 13.
Lapíz věří Malaze a ta skončí 18.
Takže o platbu by se podělili noir, Floren a Lapi v poměru noir 23,333% ceny, Floren 33,333% ceny a Lapi 43,333% ceny To by teprv mělo grády
To je takovej nenáročnej matematickej tuning...
nebo nasadit nejaky handicapy, aby mohli soutezit i fanousci "lepsich" tymu navic s malagou proti getafe mi to taky moc fer neprijde
Vymyslel to Florentino a nabídnul mi to! Ale buďme trošku soudní, podle přestupové politiky a nákupů mám dost možná vícero šancí, než třeba Real Sociedad a možná i Getafe.
Handicapy? To by bylo fajne, ne? Barcelona -17, Real Madrid -16, Valencia -6?
jj, vytvorit algoritmy na vypocet teoreticky sily tymu a podle toho urcit handicapy
Vsak se zucastni. Racing je volny, Granada je volna A klidne bych souhlasil i s tim, ze kdyz by Racing skoncil nejvyse, ze by se mohlo objednat i neco z jeskyne netopyrske.
Navic, proc bych se do souboje s Malagou i po tom, jak posilovala a navic jeste o drahe oficialni veci?
Bylo by to jen za splneni podminky, ze by se zucastnilo vice lidi, takze i kdyby Getafe skoncilo za Malagou, tak se to rozlozi a ta castka 50KČ za mesic by me fakt nezabila. A navic nikdy nevis a treba fakt Getafe chytne formu a jeste vyhraje.
Navic s tim Donostiou to mam domluvene zatim jen my dva(on se k tomuto jeste nevyjadril). A navic to neni o official stuff, ale o bezne triko na ktere ten druhy necha vytisknout logo tymu viteze. Kdyby bylo malo lidi, sel bych do teto varianty.
Stejně zatim nejvíc riskuju určitě já protože porazit v tabulce tolik týmů bude pro nás těžký, když pravděpodobně sezónní cíl bude opět udržet se
ale sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo, takže já do toho asi půjdu, i když týmů který letos skončili na pohárech bych se bál dost
To je presne muj pristup. Dva tymy byly odskocene, pak ta spicka celkem taky a jinak byla liga celkem vyrovnana, takze prekvapeni byt muzou. Ja Getafe proste verim
Takze zatim to mame Getafe, Real S., Malaga. Jeste by se nekdo pridal?
Do sázky mohou vstoupit všichni, krom fanoušků Netopýrů, Culés a Blancos, protože od nich se žádné zázraky neočekávají.
ja bych se taky klidne zucastnil,jenomze se depor nemuze zucastnit boje o umisteni,protoze kdyby treba skoncil na 1.miste a treba takovy sociedad zas skoncil nejvys z tymu z primery tak by byli 2 vitezove coz je naprd..
tak me napadlo ze by vyhral tym s nejvyssim poctem nastrilenych branek..,takze by se mohly zucastnit i dalsi tymy i depor-i kdyz vsichni vime jak je na tom depor s utokem ale zase bude mit lehci soupere..
To je blbost, De Pórek si nezaslouží konfrontaci s takovými španělskými Mohykány jako třeba ... jako třeba s Málagou ...
Tákže účastníci asi jenom tři?!
Donostia - Real Sociedad Me - Málaga Florentino - Getafe!
Do začátku soutěže se můžete kdokoliv ještě o svůj podíl na koupi oficiálního dresu Málagy přihlásit...
jeste ja
Do sázky mohou vstoupit všichni, krom fanoušků Netopýrů, Culés a Blancos, protože od nich se žádné zázraky neočekávají.
OK, ale budeš mít handicap -15 bodů
a Lapíz -30?
To nám nějak věříš, líp jak vy na tom nebudeme! Bohatě by mi stačilo ... 1. Athletic, 2. Málaga, 3. Sevilla, 4. Real Sociedad, 5. Atlético Madrid atd. atd.
no nevim, podle hodnoty/kvality kadru jste na tom papirove rozhodne lip vy
Handicap -3 nebo -2 ti dáme? Co chlapci?
Docela jsme se porozmýšleli, zda nedáme možnost ani fans Sevilly, Atlética Madrid a Athleticu Club, tyto varianty musíme dobře promyslet... i když Atléty bychom podle názoru Florentina Peréze i mě mohli zahrnout...
Sezóna 2010/11 - Athletic 58b, Málaga 46b, Erreala 45b, Getafe 44b
Přiznejme si že největší šanci má z těchto 4 asi Athletic nebo Málaga, takže je fakt že to je možná jedno, takže já sem pro vstup txapelduna do sázky, čím víc tím líp
a chce to ještě někoho, co třeba pitbull??? Betis by nám tam zapad
no ale muzis vzit v uvahu zmeny v kadru - Athletic 1x, Málaga 28789756764567598909x
uřpímně neočekávám, že bychom se sehráli...
Já bych se vsadil, že letos bude rozdíl mezi 2. a 3. méně než 20 bodů..
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
no ale muzis vzit v uvahu zmeny v kadru - Athletic 1x, Málaga 28789756764567598909x